Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 646

Ελλάδα (15)

Με αφορμή την απόφαση του Πρωτοδικείου Θηβών της 14ης Φεβρουαρίου 2014 , όπου ουσιαστικά δικαιώθηκαν πλήρως οι νεοφιλελεύθερες επιβολές της Τρόικα και του κυβερνητικού σχηματισμού, εναντίον των εργαζομένων της ΕΑΒ , για μια ακόμα φορά θα σπάσουμε τα ταμπού και θα πούμε τα πράγματα με το όνομα τους όσον αφορά τη λειτουργία της δικαιοσύνης στην Ελλάδα η οποία συγκεντρώνεται στην εξής πρόταση: " Έχεις όσο δικαιοσύνη μπορείς να πληρώσεις".
Τις τελευταίες ημέρες    διαβάζουμε καθημερινά   για την ανακάλυψη    των πετρελαίων στο Ιόνιο    και τη Νότια Κρήτη.
Τι Πρωτοχρονιά κι αυτή...Τόση Σιωπή είχα να ζήσω από τότε που πέθανε η φίλη μου η Ελευθερία...Ήταν κολλητή μου η Ελευθερίτσα, κορίτσι μάλαμα! Είχε πολλούς φίλους και ακόμη περισσότερους εχθρούς... Επειδή ακριβώς ήταν από μάλαμα...
Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2013 20:17

ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Written by
Σε συνέχεια των αστείων πληρωμένων άρθρων των μπλογκς που αναρτήθηκαν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το κόστος συντήρησης του ελικοπτέρου ως και την αναγγελία "διάσωσης" της ΕΑΒ από τον κρατικοδίαιτο "κολλητό" επιχειρηματία που αποθεώνουν έναντι αμοιβής τα ειδικού τύπου και όχι μόνο μπλογκς παραθέτουμε τη γνώση μας, την άποψη μας και τη θεώρηση μας στα πλαίσια της ευρείας και όχι απλά της τοπικής σφαίρας με σκοπό την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης , ειδικά εκεί που οι υπολοιποι συσκοτίζουν έντεχνα για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα και επιδιώξεις.
Τις τελευταίες ημέρες γίναμε παρατηρητές της είδησης η οποία γράφτηκε και προβλήθηκε εντόνως σε όλα τα ειδικού τύπου ιστολόγια -και όχι μόνο- σχετικά με την επισκευή από το ΓΕΣ του ελικοπτέρου Agusta Bell 212 του Πολεμικού Ναυτικού που έχρηζε άμεσης εργοστασιακής συντήρησης- επισκευής , αλλιώς θα καθηλώνονταν. Στην πραγματικότητα η είδηση δεν ήταν αυτή άλλα το ποσό που θεωρητικά ζήτησε η ΕΑΒ για να κάνει την επισκευή σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησαν τα άρθρα των μπλόγκς ,άλλα και ο τρόπος με τον οποίο ανακοίνωσαν την είδηση: "Μάθημα οικονομίας από το ΓΕΣ:Επισκεύασε ελικόπτερο με 115.000 ευρώ ενώ η ΕΑΒ ζητούσε 550.000 ευρώ!"
Η πραγματική διάσταση της Παγκόσμιας Αμυντικής Βιομηχανίας αναλύθηκε πλήρως και σχεδιάστηκε το μέλλον της στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός το 2007. Πολιτικοί ηγέτες και σημαντικοί οικονομικοί παράγοντες επισήμαναν με απορία την αντίθεση μεταξύ μιας παγκόσμιας ασταθούς πολιτικής κατάστασης και μιας σταθερά ανερχόμενης οικονομικής κατάστασης. Η αντίθεση αυτή έμεινε στην ιστορία ως "δίλημμα του Νταβός" . Ο κυριότερος λόγος που στήριζε και καθόριζε αυτή την αυξανόμενη πορεία της οικονομίας ήταν η Αμυντική Βιομηχανία και ιδιαίτερα ένας συγκεκριμένος δείκτης που ονομάστηκε "δείκτης των όπλων με το χαβιάρι".
Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2013 13:52

"ΠροΑποφασισμένη" η Σύλληψη της Χ.Α.

Written by
ΠροΑποφασισμένη η σύλληψη Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, για να ανακοινωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2013 από τον κ. Σαμαρά στο American Jewish Committee. Και αυτό Σαφώς γεννά, πολλά Ερωτηματικά...
Ο ΜΟΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΩΘΗΚΕ!Οποιαδήποτε μορφής νίκη εναντίον του συστήματος δεν είναι μεμονωμένη άλλα συλλογική και πιστώνεται σε ήττα της Νέας Τάξης Πραγμάτων που ετοιμάζουν. Μπορεί να υπάρχει διάχυτη η πεποίθηση ότι το σύστημα κατέχει όλα τα τραπουλόχαρτα,- ακόμα και χαρτοκλέβοντας- άλλα υπάρχουν ακόμα πολλά που μπορούμε να κάνουμε για να τους ανατρέψουμε τα σχέδια!  Μία από τις ενέργειες που δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν είναι οι αποφάσεις των δικαστηρίων. Μπορεί η δικαιοσύνη στην πλειοψηφία της να ελέγχεται από το σύστημα μιας και η Ανώτερη ηγεσία της διορίζεται απευθείας από τον εκάστοτε Υπουργό Δικαιοσύνης του συστήματος, άλλα αυτό δε σημαίνει ότι τους ελέγχουν απόλυτα όλους! Για αυτόν τον λόγο ακόμα έχουν φόβο απέναντι στη Δικαιοσύνη.
 Στο σημερινό κείμενο πραγματοποιείται μία βαθύτερη ανάλυση και σύγκριση μεταξύ των εκαιδευτικών συστημάτων του Ελληνικού κόσμου και του Αγγλοσαξωνικού τόξου. Μετά τα γεγονότα και στοιχεία που θα παρατεθούν παρακάτω , μπορεί ο αναγνώστης να καταλάβει για ποιο λόγο διαλύθηκε η Ελληνική παιδεία και για ποιο λόγο υπερίσχυσε η αγγλοσαξωνική εκπαίδευση των κολεγίων.
Η γιαγιά μου δούλευε τη γη πολά χρόνια αφού μας άφησε ο παππούς... Ζούσε μόνη της στο σπίτι στο χωριό, με τα λεφτά που έβγαζε, το φρόντιζε, το ξαράχνιαζε, καθάριζε τον κήπο... Το σπίτι φτωχικό αλλά πάντα νοικοκυρεμένο! Πάντα έτοιμο να υποδεχθεί τον κάθε επισκέπτη να τον τρατάρει γλυκό του κουταλιού και να τον κεράσει καφεδάκι... -Δεν σταματάω παιδί μου, μου έλεγε... αν σταματήσω θα πεθάνω κι εγώ!
Σελίδα 1 από 2